blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG patrikdee
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Patrik Dee



Prípad 01
pridal Patrik Dee 26.6. 2012 o 12:28



Policajný vyšetrovateľ zapisujúci polohu tiel a predpokladaný čas úmrtia neveril vlastným očiam. Nad osudom pozostalých detí visel otáznik, no väčšia záhada bola preňho matka, ležiaca pred ním nahá, zaliata krvou, v červených šatoch smrti. „Poznáte ju niekto?“ Policajti boli príliš zaneprázdnení prehliadkou miesta vraždy, aby sa zapodievali nemiestnym vtipom jedného s obhliadajúcich policajtov. „Ani ty Robo?“ „Nie, fakt vtipné“. Hlavný vyšetrovateľ nemal pocit, že by na tom bolo niečo vtipné, ale tridsaťosem ročná žena, s postavou dvadsiatky, mu v spojení s miestnymi policajtmi a ich  postavami mladých kulturistov a chuťou navštevovať miestne diskotéky pri jazere nahrala na smeč. Policajti sú jednoducho od prírody svine.

...

Martina nemala strach, keď sfúkla na svojej narodeninovej torte tridsiatu ôsmu sviečku. Dve deti v školskom veku, rodinný dom a milujúci manžel, to všetko mala doma. Večierky, diskotéky a chlapi rôzneho veku a z rôznych spoločenských vrstiev, to bol jej svet vonku. Svoj bujarý život skrývala za pracovné povinnosti právničky, za večery strávené poskytovaním informácií oklamaným ľuďom, rozbitým rodinám a ich bezradným manželkám. A manželom.

 

Diskotéka pri jazere v ten večer bola už v plnom prúde, keď potúžená pár pohárikmi citrusu zaparkovala pri neďalekom parkovisku. Partie mladých ľudí, ozývajúci sa krik z brehu jazera, pulzujúca techno hudba, výskajúce dievčatá. Bola doma.

Milan mal pocit, že sa mu sníva. Žena pri bare, na ktorú sa už peknú pol hodinu pozeral, svietila ako cigáň na stavbe. Perfektná postava modelky, kratučké priliehavé mini šatôčky a dlhé vlnité vlasy, v ktorých sa odrážali červené, modré a žlté svetlá barového stroposkopu. Pozerať sa bolo utrpenie a on mal jednoducho chuť. Chuť na sex s touto bohyňou. Martina si nevšimla prichádzajúceho fešáka a elegantne odpila z citrusu, pričom si ťukala podpätkom v rytme ohlušujúcej hudby. „Čo tak sama!“ Strhla sa, no pohľad na vysokého, perfektne upraveného a usmievajúceho sa mladíka jej vrátil spokojný výraz na tvár. „Asi som tu neviditeľná“ s akože kyslím úsmevom odvrkla Martina. Vyžarovalo s nej neuveriteľná charizma. Koľko má rokov, 26, 27?. „To ani nie, čumím na teba už peknú hodinu“ Pokúšal sa prekričať ohlušujúcu hudbu  Milan. „Dáš si niečo?“

Martina nepotrebovala ďalší pohárik, ani ďalšie hodinové bláznivé historky, ktorým kvôli hlasnej hudbe aj tak nerozumela. Stačil jej krásny Milanov úsmev, jeho šibalský pohľad cez pohárik tmavého alkoholu. Vedela, ako sa to skončí. Keď jej Milan začal vášnivo olizovať krk, bola presne tam, kde chcela. Pri jazere, dosť ďaleko od hlasitej hudby, dosť ďaleko od manžela, detí a všetkého toho stereotypu. Milan s nej strhol aj posledný kus oblečenia, nepýtal sa či sa jej to páči, alebo nie. Bol ako rozzúrený pes.

.....................................................................................................................................................

Hlavný vyšetrovateľ Róbert Pandy netušil, ako sa manžel Martiny T. dozvedel o jej plánoch na strávenie piatkového večera. Až podrobné vyšetrovanie ukáže, kto dal Filipovi T. informácie o nevere jeho ženy, ale až teraz mu bolo jasné, ako mal horúci piatkový deň dopadnúť. Možno scéna na diskotéke, možno jedna zbitá a potupená žena, ktorá by si uvedomila, že má doma milujúceho manžela a dve deti. Ale tentokrát aj náhoda nahrala brutálnej vražde dvoch ľudí a jednej zúfalej samovražde na brehu jazera jednej z mnohých Slovenských diskoték.



Prístupov 4748
Kvalita článku
(10%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
DEEAR 6 - Wasteland 2 obsah
[ 29.11.2014] (príspevkov 1)
Ako si LAKER FAKER nakakal do úst.
[ 30.3.2013] (príspevkov 1)
Patrik Dee - videoprezentácia mojich naj...
[ 8.9.2012] (príspevkov 16)
Prípad 01
[ 26.6.2012] (príspevkov 2)
Záhada Komunity a srdcervúci koniec Patr...
[ 9.8.2011] (príspevkov 69)
Nakreslil som Dee
[ 4.12.2010] (príspevkov 17)
DEEAR 5
[ 15.8.2010] (príspevkov 20)
RED DEAD REDEMPTION - Prichádza kráľ
[ 30.5.2010] (príspevkov 6)
DEEÁR - 4
[ 3.1.2010] (príspevkov 4)
DEEÁR - 3
[ 18.11.2009] (príspevkov 58)