blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG patrikdee
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Patrik Dee



Patrik Dee - 1 rok na Sector.sk
pridal Patrik Dee 1.10. 2009 o 14:46

Patrik Dee rok na Sectore. Part 1

 

Ten čas ale letí. Je to fráza, ale platí na milión percent. 30.9.2009 uplynul rok od mojej registrácie na Sectore a dôvod, prečo je pre mňa dôležité o tom písať viac, ako jeden príspevok do jednej z diskusií je jednoduchý. Sector mi zmenil rytmus života, zmenil mi vlastne celý chod dní a môj pobyt na týchto stránkach zaberie podstatnú časť z dňa. Dôvodov je viac, ale jeden z nich vyčnieva určite najvyššie. A to je atmosféra....Atmosféra, ktorá je porovnateľná s pocitom akéhosi blízkeho miesta, alebo „klubovne“. Starší budú vedieť, čo mám na mysli.

 

Môj prvý príspevok si pamätám veľmi živo, dokonca som si istý, že bol písaný ku hre Crysis, rozplýval som sa tam nad grafikou pri pláži. Čakal som, či niekto nezareaguje, tajne som dúfal, že by to mohol byť niekto s tých známych tvárí Sectoru, minimálne pre mňa, pretože som sem chodil dlho pred registráciou. Eduardo, Reptile, Andrei, Airforce, Saver, Quit......tieto mená si pamätám najvýraznejšie a mal som ich za akési „celebrity“, alebo stálice na Sectore. Myslím, že sa to dá nazvať aj takýmto prívlastkom, hoci neskôr som zistil, kto je tu skutočnou „celebritou“ a kto iba v mojej fantázii a na základe múdrych príspevkov na „celebritu“ vyzeral.

 

Myslím, že na môj prvý príspevok nezareagoval nikto a tak som si na konfrontáciu mojich názorov s inými ešte musel chvíľu počkať. A od toho dňa môj voľný čas neznamenal hranie, potom fitko, prípadne pivko s kamarátmi. Môj voľný čas dostal druhé meno,....Sector.sk.

 

FRIENDS

 

Môj prvý priateľ, ktorý putoval do friendlistu bol Eduardo. Pamätám si, ako ma potešilo, keď odpísal náhodou na môj príspevok. Štýl písania, jeho ikonka, dosť vysoký rating a celkovo jeho názory pre mňa znamenali jasný status,...a tak som bol rád, že môžem mať v liste Eduarda. Pripúšťam, že som v tom období zložil skúšku z „vtierania najvyššej kategórie“, ale pre mňa to bolo niečo nové, takže som to bral inak, ako teraz. Druhý na rade bol Andrei, ktorý ma prekvapil svojou ústretovosťou, vysvetlil mi všetko potrebné a myslím, že sme si celkom sadli. Ehm, to som ešte nevedel, čo je ten sympaťák zač.:-))

Postupne sa vykryštalizovali ďalší užívatelia, s ktorými som si rád vymieňal názory a hoci sme si to nikdy nenapísali, bolo to očividne tak. Medzi prvými bol Luboc82, ktorý rovnako ako ja zvykol komentovať ráno, ????, ktorý zasa na všetko frflal, alebo Xtreme, s ktorým som neskôr napísal asi 100 súkromných správ a na dlhšie obdobie sa stal mojou dvojičkou či už v diskusiách, alebo názoroch na iné veci.

Postupom času som sa začal nachádzať vo viacerých friendlistoch a rovnako tak do môjho pribudli ďalšie tváre. Za prelomový však považujem mesiac, kedy vznikla diskusia s názvom Sextor, ktorej zakladateľ bol Kane85. No a práve on, hoci o tom ani nevie, pretože som to okrem niekoľkých naznačení nikdy nevyklopil na rovinu, svojim činom prispel k môjmu upusteniu od hazardu, ktorému som začal znova prepadať. Na Sextore som začal tráviť takmer všetok voľný čas a o nedlho som mal na základe každodennej komunikácie s Kane85 pocit, že oveľa dôležitejšie, ako míňať peniaze /a toho roku aj eurá/ niekde po baroch je napríklad sedieť pri počítači a písať vtipné veci s úžasnými ľuďmi, ako je práve on. Vysvetľovať do detailu, na základe čoho som si vytvoril taký názor na neho, nebudem. On už všetko podstatné vie a ja len doplním, že Dannyela, NakedSnake89, Tira, Mastro – s tými všetkými bola neuveriteľná sranda, nebolo vôbec výnimkou, keď som sa s kŕčmi v bruchu váľal po stole, vtedy bolo pre mňa osobne na Sextore najlepšie a to mi nikto nevyhovorí.

Každý, kto sa nachádza v mojom friendliste pre mňa určitým spôsobom niečo znamená, alebo mi je jeho vystupovanie na Sectore sympatické. Či už je to Fellipe, Isaac Clark, DHA, Dest, Deatclaw, Red Dog, Makovnik, Ultimate, Mirec, MX 72 a podobne, všetkých považujem za svojich priateľov, samozrejme, tak, ako je to takýmto virtuálnym spôsobom možné.

 

LAST TIME

 

Tak, ako mi na začiatku niekoľko užívateľov nesadlo, postupom času sa pocity zmenili a to býva vždy veľké prekvapenie. Ako môže byť človek, kvôli ktorému som takmer skolaboval na infarkt /blade/ v mojom friend liste? Ako môžem komunikovať v priateľskom a zmierlivom tóne s človekom, kvôli ktorému som mal zatiaľ prvý aj posledný BAN /24 h/, pretože ma vyprovokoval do krajnosti svojimi urážkami? /Matus Ace/. Taký Jimmyboy dokonca napísal, že ho s mojich príspevkov napína, našťastie to časom prešlo a tiež putoval do môjho listy priateľov. Tak isto ani DHA nepatril medzi mojich obľúbencov, čo sa však rapídne zmenilo a ja som rád, že si mám s týmito ľuďmi čo napísať a tak isto si ich názory vážim.

 

Na opačnej strane rieky stojí Raina Audron, ktorú som mal prvé mesiace medzi priateľmi, no neskôr bolo jasné, že my dvaja nebudeme hrať na spoločné struny.

 

 

FENDI?

 

Myslím, že Fendi vie, ako je tu zapísaný a ja som asi neobjavil Ameriku, keď som si o ňom vytvoril názor ako o špičkovom humoristovi a výbornom recenzentovi. Tak isto Andrei dokáže napísať perfektný text. Nad všetkými ale vyčnieva jednoznačne Spacejunker, ktorý svojimi recenziami určuje kvalitu na Slovensku, dokonca i v Čechách a keby s tým niekto nesúhlasil, nech si porovná recenziu na Killzone 2 z hoc akou inou recenziou. Výsledok nech je mu dôkazom.

 



Prístupov 5244
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
DEEAR 6 - Wasteland 2 obsah
[ 29.11.2014] (príspevkov 1)
Ako si LAKER FAKER nakakal do úst.
[ 30.3.2013] (príspevkov 1)
Patrik Dee - videoprezentácia mojich naj...
[ 8.9.2012] (príspevkov 16)
Prípad 01
[ 26.6.2012] (príspevkov 2)
Záhada Komunity a srdcervúci koniec Patr...
[ 9.8.2011] (príspevkov 69)
Nakreslil som Dee
[ 4.12.2010] (príspevkov 17)
DEEAR 5
[ 15.8.2010] (príspevkov 20)
RED DEAD REDEMPTION - Prichádza kráľ
[ 30.5.2010] (príspevkov 6)
DEEÁR - 4
[ 3.1.2010] (príspevkov 4)
DEEÁR - 3
[ 18.11.2009] (príspevkov 58)