blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG patrikdee
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Patrik Dee



DEEÁR - 1
pridal Patrik Dee 19.10. 2009 o 14:08

Futbalový zázrak.

 

Postup našich futbalových čarodejníkov na záverečný a najprestížnejší futbalový karneval ostatných rokov do Afriky je určite tou najvýraznejšou udalosťou posledných dní. V Poľsku sme vybojovali na ľade a snehu úspech, ktorý sa dá ako jeden z mála porovnať z úspechom našich korčuliarov vo Švédsku 2002. A propo. Sme vybojovali ?!. Sme tam ?! Sme v Afrike! Sme na majstrovstvách sveta!!!! Aj vám to dochádza až teraz? Vďaka Vladimír Weiss, vďaka Stano Šesták, vďaka naše futbalové srdce a vďaka náš poľský priateľ. Vďaka za postup do toho najvyššieho levelu, bude to krásny čas. A je krásne, vravieť MY,...my, ako národ, pretože tento úspech siaha ďaleko preďaleko za postranné čiary zeleného trávnika. Táto rozprávka s dobrým koncom znamená pre všetkých futbalových fanúšikov hrdosť, pre naše malé Slovensko obrovskú reklamu a nezaplatiteľné zviditeľnenie. Čo môžu urobiť dvadsiati piati ľudia pre Slovensko viac? Naša trikolóra bude viať pod horúcim africkým slnkom a ja som za to všetkým kompetentným naozaj zo srdca vďačný.

 

 

Marián Gáborík to vie.

 

Zdravie Mariána Gáboríka je krehkejšie ako porcelánová nádoba na arašidy, ale keď je tento chlapec zdravý, nemá konkurenciu.V posledných ôsmych zápasoch doposiaľ vždy bodoval a Rangers ťahajú sedem zápasovú víťaznú „šnúru“. Gáborík má na tomto pozoruhodnom ťažení výraznú mieru, pričom sú „jazdci“ z posledných rokov známi skôr svojím rozpačitým začiatkom sezóny.

Marián Gáborík je diamant, ktorý môže v útočne ladenom tíme dosiahnuť svoj doterajší kariérny rekord, vzhľadom na jeho výkony v defenzívnej Minnesote má na to práve v New Yorku tie najsprávnejšie predpoklady a jeho lesk môže ešte výrazne narásť. 27 rokov nie je veľa a práve preto prajem Majovi nech sa drží od veľkých „zadákov“ a tvrdých mantinelov čo najďalej. Aby sa vyhol zbytočným zraneniam, ktoré jeho mohutné odpichy výrazne brzdia. Pri jeho povesti najrýchlejšieho korčuliara NHL by to mohlo vyjsť. Malkin, Crosby, Ovechkin a Gáborík. Tak vyzerá elita strelcov NHL.

 

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=502266

 

Lampa opäť vo forme.

 

Treťou zaujímavou udalosťou, ktorá ma zaujala v posledných dňoch, či skôr týždňoch je objavenie internetovej stránky denníka Týždeň. Reláciu Lampa, alebo Pod Lampou, ako sa táto diskusná niekoľkohodinovka nazývala ešte na obrazovkách STV, som mal vždy rád. Nepopieram, že na tom má svoju zásluhu aj Štefan Hríb, novinár, ktorí vedie túto reláciu od začiatku, spolu so svojím kolegom Jurajom Kušnierikom. Svojské vystupovanie, zaujímavé otázky a charizma robí spolu zo zaujímavými témami a hosťami z Lampy veľmi príťažlivú oddychovku, v ktorej sa zároveň veľa vecí dozviem.  

Obaja sú členmi redakcie týždenníka Týždeň. Komu vyhovuje štýl Lampy bude určite veľmi rád množstvu komentárov a hodnotení, kompletnému archívu všetkých dielov Lampy a iných zaujímavostí natočených redakčnou kamerou. Sú to hodiny príjemného posedenia pri PC, pričom si myslím, že má táto dvojica triezve názory na okolité dianie, či už politické, kultúrne, alebo športové.

 

http://www.tyzden.sk/video.html

 



Prístupov 4108
Kvalita článku
(55%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
DEEAR 6 - Wasteland 2 obsah
[ 29.11.2014] (príspevkov 1)
Ako si LAKER FAKER nakakal do úst.
[ 30.3.2013] (príspevkov 1)
Patrik Dee - videoprezentácia mojich naj...
[ 8.9.2012] (príspevkov 16)
Prípad 01
[ 26.6.2012] (príspevkov 2)
Záhada Komunity a srdcervúci koniec Patr...
[ 9.8.2011] (príspevkov 69)
Nakreslil som Dee
[ 4.12.2010] (príspevkov 17)
DEEAR 5
[ 15.8.2010] (príspevkov 20)
RED DEAD REDEMPTION - Prichádza kráľ
[ 30.5.2010] (príspevkov 6)
DEEÁR - 4
[ 3.1.2010] (príspevkov 4)
DEEÁR - 3
[ 18.11.2009] (príspevkov 58)